Država ima plan kako da se oporavimo posle krize: Građani moraju OVO da ZNAJU, jer će tek tada doći kraj!

Autor: blic.rs, republika.rs

Vesti

29.04.2020

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija ima spreman plan za posle krize sa koronavirusom, kako medicinski, za eventualni drugi talas epidemije, tako i ekonomski, izjavila je večeras premijerka Ana Brnabić.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Ana Brnabić

- Borićemo se dalje, guraćemo zajedno - rekla je Brnabiću u Skupštini Srbije tokom sednice na kojoj su poslanici potvrdili uredbe i mere vlade donete za vreme vanrednog stanja.

Došla sam da kažem građanima da znam da nismo bezgrešni, ali da smo se borili najbolje što smo mogli, rekla je premijerka i ocenila da rezultati to pokazuju.

- Ali, nema opuštanja dok ne dođe vreme da proglasimo pobedu - rekla je Brnabić.

Ona je pozvala građane da i dalje budu solidarni i izrazila nadu da će uskoro moći da kaže da je situaciji sa koronavirusom došao kraj.

Brnabić je rekla i da ne treba zaboraviti da oni poslanici koji bojkotuju sednice nisu došli ni na početak zasedanja da preminulima od korona virusa minutom ćutanja odaju poštovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading