AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj

Autor: Tanjug

Vesti

27.04.2020

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvog radnog dana posle zabrane kretanja, na putevima u zemlji se može očekivati povremeno pojačan intenzitet saobraćaja na gradskim saobraćajnicama, kao i na prilazima većim gradovima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije (AMSS), vozače očekuju dobri uslovi za vožnju i povoljne vremenske prilike sa temperaturama koje će se u najtoplijem delu dana kretati do 23. ponedeljka, sem na putevima u zapadnim krajevima Srbije i područja Zlatibora gde treba očekivati mokre ili vlažne kolovoze zbog kiše koju metereolozi najavljuju.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema zadržavanja, kao ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja nema ni na teretnim terminalima, osim na Gradini gde se na izlaz iz zemlje čeka 120 minuta.

AMSS podseća da su granice Republike Srbije zatvorene za sve državljane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading