(FOTO) HEROJI OPŠTINE ZVEZDARA! Trojke se rodile na drugi dan Vaskrsa: U ovim trenucima, NATALITET JE VAŽAN ZA SRBIJU!

Autor:

Vesti

24.04.2020

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Jeremić, poverenik civilne zaštite za opštinu Zvezdara i Suzana Perić ispred volonterskog centra Zvezdare, danas su obišli porodicu Šavija koja je 20. aprila dobili tri sina.

RepublikaFoto: Go Zvezdara
U obilasku porodice Šavija

Milan i Zorica Šavija, uprkos teškom stanju koje je zadesilo našu zemlju i ceo svet usled opakog koronavirusa, ovih dana imaju velikih razloga za slavlje i radost.

Ova porodica dobila je tri nova člana i to na drugi dan najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa. Zorica je u porodilištu Narodni front donela na svet trojke - Stefana, Luku i Nikolu.

Dok se mama i bebe i dalje nalaze u porodilištu, Vladan Jeremić, poverenik civilne zaštite za opštinu Zvezdara, Suzana Perić ispred volonterskog centra Zvezdare i Branislava Simanić, direktorka u Privrednoj komori Srbije danas su posetili ponosnog oca i donirila pomoć, ali i obećali da će sve učiniti kako bi poboljašli kvalitet života tek rođenih mališana.

- Kada Srbija vodi bitku sa teškom pošasti, rađanje trojki na Vaskrs za celu našu zemlju je poruka nade i optimizma da ćemo iz cele priče izaći kao pobednici. Gradska Opština Zvezdara odmah je odregovala i pružiće materijalnu pomoć ovoj porodici koja živi u 32 kvadrata. Za početak, obezbedićemo im novu kuhinju, kao i sve potrepštine za život za prva tri meseca - istakao je Jeremić.

Suzana Perić je rekla da su ovu akciju Zvezdare odmah podržali iz Privredne komore Srbije, te da je direktorka Branislava Simanić obezbedila novčanu pomoć. Anđela Đoković, vlasnica firme "Ađa Ass" iz Kragujevca, donirala je 50.000 dinara, a očekujemo i da će ovoj sjajnoj porodici sa Opštine Zvezdara pomoći i drugi privrednici jer, složićete se, natalitet je jako važan za Srbiju u ovom trenutku - navela je Perićka.

- Uvek smo tu da podržimo ovakve akcije, kao što je pokrenula Gradska opština Zvezdara - poručila je Branislava Simanić ispred PKS.

- Ovakav vid pomoći i pažnje jako je dragocen za suprugu i mene i, naravno, naša tri sina. Hvala Opštini Zvezdara što i u ovako otežavajućim okolnostima u zemlji misle na svoje sugrađane - istakao je otac trojki Milan Šavija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading