"Sterilisano" od poda do plafona: Ruski specijalci dezinfikovali Zdravstveni centar u Vranju

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

24.04.2020

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici ruskih oružanih snaga, specijalizovani za radijacijsku, hemijsku i biološku zaštitu obavili su kompletnu dezinfekciju Zdravstvenog centra u Vranju, a direktorka te zdravstvene ustanove Ljiljana Antić istakla je da je dezinfekcija obavljena u trenutku kada je to bilo najpotrebnije.

RepublikaFoto: facebook.com/Branka Dzodic
Foto: Ilustracij

Prilikom dezinfekcije, koja je sprovedena nakon detaljne analize epidemiološke situacije, poseban akcenat stavljen je na dezinfekciju prostora stare Hirurgije i kovid ambulante smeštene u bivšem Antituberkuloznom odeljenju.

- Sprovođenjem ovakve vrste dezinfekcije svih naših odeljenja u zdravstvenom centru, želeli smo da zadamo ključan udarac u borbi protiv širenja pandemije korona virusa, protiv koje se bori ceo svet", kazala je Antićeva - prenosi portal jugmedia.

Dodaje da je ta akcija došla u pravom trenutku i da smatra da su uspeli da preseku mnoge puteve koje virus može da iskoristi i uđe u prostorije zdravstvene ustanove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading