Pada broj obolelih u Vojvodini: Sve više otpuštenih pacijenata

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

22.04.2020

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na teritoriji Vojvodine u poslednja 24 sata testirano je 345 osoba, koronavirus potvrđen je kod 14, što pokazuje da postoji linearan pad broja obolelih u pokrajini, izjavio je danas pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Gojković je na konferenciji za novinare rekao da je do sada na teritoriji Vojvodine ukupno testirano 5.581 osoba, a da je ukupno pozitivno 562.

Najveći broj zaraženih na teritoriji Vojvodine je u najvećim gradovima - Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu i Subotici.

Gojković je rekao da se trenutno u Kliničkom centru Vojvodine leči 84 pacijenata sa kovid-19, u privremenoj bolnici na Novosadskom sajmu 127, u Opštoj bolnici u Pančevu 137, a u specijalnoj bolnici za rehabilitaciju u Apatinu 40 pacijenata.

Iz KCV je u poslednja 24 sata otpušteno 20 pacijenata koji su se oporavili, iz privremene bolnice na Novosadskom sajmu 35, a iz bolnice u Pančevu sedam pacijenata.

Gojković je rekao da je od trenutka kada je KCV počeo da prima pacijente zaražene novim koronavirusom do danas ukupno otpušteno 119 pacijenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading