DOKTORKA DANICA UPUTILA JAKE REČI ZA VASKRS: Nemamo izgovor da ne pobedimo naše slabosti

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

19.04.2020

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vršilac dužnosti direktora Instituta za onkologiju doktorka Danica Grujičić čestitala je danas svim građanima najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs.

RepublikaFoto: instagram.com/drdanicagrujicic
Danica Grujičić

On je objavila fotografiju iz bolnice sa zaštitnom medicinskom opremom, a uz nju uputila reči koje diraju pravo u srce.

- Hristos Vaskrse! Ispunite svoja srce i domove ljubavlju i mirom, i provedite najradosniji praznik sa bližnjima. I ove teške dane, shvatite kao iskušenja i vreme za makar male pobede nad našim slobostima i gordostima. U danasnjim vremenima, nisu vise dovoljni citati, poruke i slike, treba nam ziva vera i podvizi kako lični tako i kolektivni. Moramo da se naučimo da dajemo, volimo i da se žrtvujemo za dobro, samo tako možemo stvoriti bolje društvo i bolji svet za našu decu. Ako je Hrist pobedio smrt, nemamo izgovor da mi ne pobedimo naše slabosti. Radujte se i borite, verujte u sve što sto ste zamislili i samo nebo je granica! Život uvek pobedi - napisala je  doktorka Grujičić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
BEPA

20.04.2020 13:33

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВАИСТИНУ ВOСКРEСЕ!