Preko dana toplo i sunčano, do večeri OBRT!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

19.04.2020

05:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i toplo u većini mesta sa dužim sunčanim intervalima. Sredinom dana na severu, a do kraja dana i u ostalim krajevima prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i pojačanim severnim vetrom.

RepublikaFoto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Vetar će biti slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od pet do 14 stepeni, a najviša dnevna od 21 do 27, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu promenljivo oblačno i toplo s dužim sunčanim intervalima. Uveče i tokom noći prolazno naoblačenje s kišom ili kratkotrajnim pljuskom.

Vetar slab i umeren, severoistocni. Jutarnja temperatura oko 14, a najvisa dnevna oko 25 stešeni.

Izgledi vremena u Srbiji za narednih sedam dana - do 26. aprila:

Do srede na severu pretežno sunčano sa temperaturom oko proseka za ovo doba godine, a u ostalom delu promenljivo oblačno mestimično sa kisom i kratkotrajnim pljuskovima, a na visokim planinama sa snegom. Zatim pretežno sunčano uz postepeni porast temperature.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading