(VIDEO) Golijat među jajima: Ono je najveće u Srbiji

Autor: informer.rs, republika.rs

Vesti

17.04.2020

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji je ofarbano jedno među prvim vaskršnjim jajima, međutim ne bilo kakvo, već je išarano džinovsko jaje visoko skoro dva metra.

RepublikaFoto: youtube.com/portalkrug/printscreen
Najveće Uskršnje jaje

Vešti majstori bili su učenici osnovne škole iz Konarava, a nesvakidašnji simbol najvećeg hrišćanskog praznika izložen je ispred zgrade Gradskse uprave u Kraljevu.

Ova slikovita i maštovita ideja  potekla je od nastavnika veronauke Miluna Milunovića koji predaje u školi "Đura Jakišić" u Konarevu.

- Uvek se trudimo da naša predavanja imaju kreativnu komponentu, pa su đaci naše škole već odavno poznati po izvanrednim radovima koje su osmišljavali kako bi na što lepši način obeležili verske praznike, tako je bilo i ovaj put - rekli su ovoj kraljevačkoj osnovnoj školi.

Kreativnost nije izostala ni u doba korone, kad će se zbog novanastale situacije najradosniji hrišćanski praznik dočekati drugačije nego prethdonih godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading