Mozzart u Ćupriji nastavio akciju podele paketa pomoci najugroženijima

Autor:

Vesti

17.04.2020

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teškim vremenima, kada je sve stalo, pomoć društveno odgovornih kompanija je neophodna. Ovaj gest znači opštini, ali pre svega je dragocen građanima. Hvala Mozzartu i u njihovo ime, rekla je Jadranka Djordjevic, pomoćnica predsednika opštine Ćuprija

Foto: "Mozzart"

Velika akcija Mozzarta u okviru koje se nabavlja i isporučuje više od 10.000 paketa za pomoć naugroženijima od posledica pandemije COVID – 19 nastavljena je u Cupriji.

Solidarnost, humanost i želja da pomognu onima koji su najugroženiji, iz dana u dan ujedinjuju Mozzartove volontere od Subotice do Niša, a poslednja stanica bila je Ćuprija gde su zajedno sa volonterima Opštine pripremili pakete i dostavili ih građanima na kućne adrese.

Regionalni lider industrije igra na sreću odmah po izbijanju pandemije dokazao je svoju lidersku poziciju i kada je reč o društvenoj odgovornosti.

Nakon donacija za nabavku respiratora i ostale opreme za bolnice širom Srbije, novčane pomoći za zdravstvene ustanove, donacije televizora sigurnim kućama i privremenim bolnicama za lečenje od korona virusa i brojnim volonterskim aktivnostima, u toku je akcija pomoći penzionerima i socijalno ugroženim građanima širom Srbije.

Prema rečima pomoćnika predsednika opštine Ćuprija Jadranke Đorđević, u teškim vremenima, kada je sve stalo, pomoć društveno odgovornih kompanija je veoma važna i preko potrebna.

Ona je podsetila na značajnu donaciju Opštoj bolnici u Ćupriji koja je stigla u ključnom trenutku, a zatim zahvalila Mozzartu što je u ovom gradu nastavio sa društveno odgovornim delovanjem.

Ukupno pet stotina paketa namenili smo kornisnicima novčane socijalne pomoći, oni su najugroženiji jer u ovom trenutku nemaju nikakva primanja. Ovaj gest znači opštini, ali pre svega je dragocen građanima. Pažljivo sastavljeni paketi od namirnica i hemije koji su dobili, pomoći će im da lakše prevaziđu ovaj težak period. Hvala Mozzartu i u njihovo ime. Velika akcija koju smo zajedno realizovali uz pomoć volontera pokazatelj je da je bitan svaki vid doprinosa i da svako može pomoći u skladu sa svojim mogućnostima, rekla je Đorđević.

Iz Mozzarta poručuju da nijedan deo našeg društva ne sme ostati zaboravljen i da se samo zajedničkim delovanjem, kolektivnom i ličnom odgovornošću, može pobediti u ovoj borbi.

Foto: "Mozzart"

Naša kompanija već gotovo dve decenije dokazuje da nam je društvena odgovornost strateški cilj i opredeljenje, a u vreme epidemije imamo razloga da budemo još ponosniji. U ovoj situaciji solidarnost je najvažnija, a Mozzartovi volonteri koji su svakodnevno na terenu i pomažu svojim sugrađanima, pokazatelj su da kada postoji dobra volja da se nekome pomogne, onda prepreke ne postoje. Najveća nagrada za nas su osmesi i zadovoljstvo građana kada shvate da nisu zaboravljeni - rekao je direktor sekora korporativnih komunikacija Borjan Popovića.

Popović je dodao da umesto kladioničarskih listi, vozači kompanije Mozzart od prvog dana uvođenja vanrednog stanja razvoze – medicinsku opremu, dezinfikacione materijale, humanitarne pakete pomoći… Umesto da opskrbljuju Mozzartove poslovnice, odredišta su im postale Infektivna klinika, improvizovana bolnica na Sajmu, domovi zdravlja…

Foto: "Mozzart"

Društveno odgovorna akcija podele paketa koju je pokrenuo lider industrije igara na sreću, samo jedna u nizu od početka pandemije, već je realizovana i u Čačku, Niš, Somboru, Kikindi, Kruševac, Apatin, Kragujevac, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading