Spremno 1.000 gajbi jaja: Pomoć za socijalno ugrožene u Kosovskoj Mitrovici

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

13.04.2020

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić najavio je danas da će Krizni štab na čijem je čelu narednih dana podeliti 1.000 gajbi jaja socijalno ugroženom stanovništvu i penzionerima.

RepublikaFoto: Kancelarija za KiM
Kosovska Mitrovica

Spirić je dodao da će u danima praznika pojačati rad na terenu kako bi svima bila pružena potrebna pomoć.

- To je još jedan pokazatelj da smo svi ujedinjeni, složni i odlučni da se izborimo sa nevidljivim neprijateljem - kazao je Spirić i podsetio da su na snazi sve preporuke za ponašanje u vreme epidemije.

On je naveo da je smanjenje broja novozaraženih u Severnoj Mitrovici i Zvečanu "jasan pokazatelj da smo na dobrom putu" i podsetio je da u okviru Kriznog štaba svakodnevno od 8 sati do 22 časa uveče radi kol centar u kojem se smenjuju mladi ljudi, po tačno utvrđenim smenama.

- Do sada smo imali više od 1700 intervencija kada je u pitanju distribucija lekova i hrane za ovdašnje stanovništvo. Distribuciju sprovode volonteri koji su uvek dobrodošli - kazao je Spirić i pozvao je mlade ljude da se jave i pomognu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading