TREBA NAM VIŠE OVAKVIH AKCIJA: "Udruženje Prijepoljaca u Beogradu" uputilo pomoć zavičaju

Autor: Republika

Vesti

08.04.2020

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Udruženje Prijepoljaca u Beogradu" uputilo je prvi kontigent humanitarne pomoći u sredu 08.04.2020. godine u Prjepolje. Pomoć je namenjena socijalno najugroženijim stanovnicima tog grada kao i Prijepoljskoj bolnici.

RepublikaFoto: Promo foto
Pomoć kad je najpotrebnija

Pomoć je skupljenja zahvaljući nesebičnim donacijama članova "Udruženja Prijepoljaca u Beogradu” koji su donirali sredstva za 200 paketa sa osnovnim životnim namirnicama. 

Istovremeno smo obezbedili zaštitne maske, vizire, kombinezone, maske rukavice pidžame i dezinfekciona sredstva kako bismo pomogli lekarima u Prijepoljskoj bolnici koji su naši heroji.

RepublikaFoto: Promo foto

Od srede 08.04.2020. počeo je sa radom nas volonterski centar koji ce biti stacioniran u hotelu Mileševa u Prijepolju, odakle će pomoć biti podeljena onima kojima je najpotrebnija.

Volonterski centar “Udruženja Prijepoljaca u Beogradu” će funkcionisati dok ne prodje vanredno stanje i dokle bude postojala potreba da se pomogne našim najugroženijim sugrađanima.

- Pozivamo sve Prijepoljce koji žive u Beogradu da se učlane u Udruženje i uplatom članarine pomognu rad udruženja. Takođe, pozivamo sve ljude dobre volje da donacijom u skladu sa svojim mogućnostima pomognu rad Volonterskog centra “Udruženja Prijepoljaca u Beogradu - navodi se u saopštenju uz poziv da se ostane kod kuće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading