Vesić donirao medicinsku opremu "Studenici" u Kraljevu

Autor:

Vesti

08.04.2020

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić donirao je medicinsku opremu zdravstvenom centru "Studenica" u Kraljevu.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Goran Vesić

Vesić je novinarima rekao da je uz pomoć prijatelja obezbedio rukavice, maske i dezinfekciona sredstva za zdravstvene ustanove u svom rodnom gradu, jer kako kaže, tokom vanrednog stanja svi treba da pokažemo da smo solidarni.

- Moji prijatelji i ja smo obezbedili da zdravstveni centar ''Studenica'' u Kraljevu , opšta bolnica i sve zdravstvene ustanove dobiju od nas kao lični poklon po 10.000 maski i rukavica i 500 litara dezinfekcionih sredstava, kako bi i oni mogli da se bore sa korona virusom - rekao je Vesić.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić

Uveren je, kaže, da svi treba da pokažu da možemo da pomognemo jedni drugima.

- Bolnici u Kraljevu su bile potrebne ove maske i rukavica i srećan sam što su prijatelji koje sam pozvao, odazvali na poziv i kupili ovu opremu - rekao je Vesić.

On je rekao i da je imao lični motiv za donaciju, zbog toga što je njegova majka godinama bila zaposlena u zdravstvenom centru u Kraljevu, kao i da ga je ona zamolila da nađe način da pomogne njenim kolegama.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić

- Želim mnogo sreće svim lekarima, sestrama i osoblju koje radi u Kraljevu. Naše misli su sa njima, kao i sa zdravstvenim radnicma i farmaceutima u Beogradau. Svi oni su na prvoj liniji fronta i svi smo ponosni i sreći što ih imamo i što rade važan posao, a to je da sačuvaju naše stanovnike od epidemije - naveo je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading