PRONAĐENA ANA KOJA JE NESTALA NA NOVOM BEOGRADU! Njena majka u šoku: Moja ćerka se loše oseća

Autor: S. STEPANOVIĆ

Vesti

07.04.2020

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Milanović (37), koja je nestala u subotu na Novom Beogradu, pronađena je ovog popodneva živa i zdrava.

Foto: nestalisrbija.rs
Ana Milanović

Kako saznajemo, Anu su prvo prepoznali u jednoj prodavnici na Novom Beogradu, u blizini Save, pa su to javili njenoj majci, koja je tamo odmah uputila drugu ćerku, koja ju je pronašla na nasipu.

- Ana je živa, ali se loše oseća. Neće da priča gde je bila, rekla nam je samo da se šetala. Videćemo šta ćemo dalje - rekla je za naš portal njena majka Ružica Milanović.

Ona kaže da nema predstavu gde se njena ćerka kretala tri noći i tri dana, i ne veruje da je samo šetala, pa se nada da će što pre otkriti istinu.

- Nema fizičkih povreda na sebi. Kada je pronađena, vodili su je u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević" na preglede, pa je nakon toga puštena kući - kaže vidno uznemirena majka.

 Podsetimo, Ana je nestala u subotu ujutru, kada je sa majkom popila kafu do pola i rekla joj da izlazi napolje, ali da se brzo vraća. Međutim, nije se vratila, a izašla je bez dokumenata i mobilnog telefona.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading