Osvanule srpske zastave na Savskom vencu!

Autor:

Vesti

07.04.2020

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na opštini Savski venac danas su osvanule srpske zastave u znak podrške našim zdravstvenim radnicima i predsedniku Srbije u borbi sa koronavirusom.

RepublikaFoto: Opština Savski venac
Ceo Savski venac u zastavama Srbije

Srpske trobojke istakli su građani na svojim balkonima i kapijama, vlasnici privatnih radnji na izlozima svojih lokala, Dom zdravlja "Savski venac" i druge ustanove.

S obzirom da se najveći broj zdravstvenih objekata nalazi na Savskom vencu, ova opština je prva pokrenula inicijativu da se istaknu zastave Srbije, kako bi svojim primerom podstakla i druge da isto učine.

Zastave su donirali pojedinci koji cene i poštuju rad medicinskih radnika i predsednika, a Opština Savski venac ih je podelila svojim građanima.

Kako Savski venac izgleda danas pogledajte u geleriji:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Radovan

07.04.2020 12:28

Zar samo Savski venac? A gde su ostale opstine? Svi oni kojima smeta zastava Srbije neka se momentalno isele. Celu Srbiju treba okititi nacioalnim obelezjem. Duze od trdeset godina zivim u inostranstvu i svaki dan gledam kako se zastava viori u svakom dvoristu ili na terasi. Konacno da se neko setio da to i u Srbiji uradi.