AMSS brine o zdravstvenim radnicima na putu: Tokom trajanja vanrednog stanja - besplatna pomoć na putu i šlepovanje za privatna vozila zdravstvenih radnika

Autor:

Vesti

04.04.2020

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auto-moto savez Srbije kao društveno odgovorna organizacija, želeći da pruži podršku svim radnicima zdravstvenih ustanova koji se svakodnevno bore protiv epidemije korona virusa i čuvaju živote svih građana Srbije, stavlja na raspolaganje sve svoje resurse u vidu šlepovanja i pružanja besplatne pomoći na putu za privatna vozila zdravstvenih radnika za vreme trajanja vanrednog stanja.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto ilustracija

Pozivom broja 1987 Operativnog centra koji je dežuran 24/7 svakoga dana, naši dispečeri, mehaničari i vozači pružiće neophodnu informaciju i besplatnu pomoć na putu u najkraćem mogućem roku.

Ovim gestom želimo ujedno zdravstvenim radnicima da iskažemo zahvalnost za sve što čine i da im obezbedimo siguran put do kuće i posla. Još jednom apelujemo na sve građane da pokažu solidarnost i odgovornost i da ostanu kod kuće kako bi zaštitili sebe i svoje najbliže.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading