TUGA! Sahrani mu nisu prisustvovali ni sveštenik ni majka: Mučenica ne prestaje da kuka, a pre trideset godina je doživela veliki gubitak

Autor: novosti.rs, republika.rs

Vesti

03.04.2020

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragoljub Dacko Jovanović, iz sela Stanulovići u optšini Brus na administrativnoj liniji sa Kosmetom sahranjen je danas popodne na seoskom groblju kod mesta zvano Hrast.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Jovanović je preminuo u niškom KBC gde je protekle nedelje prebačen iz Kliničkog centra u Kosovskoj Mitrovici a gde je poslednjih mesec dana kao bubrežni bolesnik dovožen tri puta nedeljno vozilom Hitne pomoći iz Leposavića.

Iako je prostorno živeo u selu na području opštine Brus, Jovanović se lečio u opštini Leposavić gde je bio prijavljen zbog blizine a u zaseoku Trešnjica živeo je sa majkom Jovankom gde je njihovo domaćinstvo jedino u tom zaseoku dok je i selo Stanulovići uglavnom nenaseljeno.

Iako se lečio na Kosmetu zbog blizine, telo Jovanovića iz kapele niškog KBC preuzelo je danas JKP iz Brusa koje je i po svim propisima obavilo sahranu kojoj zbog samoizolacije nije prisustvovala njegova majka a koja ne prestaje da kuka za preminulim sinom pogotovu što je pre trideset i nešto godina ostala bez još jednog deteta, sina koji je zbog tumora na mozgu preminuo u sedmom razredu osnovne škole u Leposaviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading