Totalna kontrola građana: Policija će biti na svakom ćošku

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

03.04.2020

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar policije Nebojša Stefanović pozvao je direktora policije Vladimira Rebića da na sve ulice u Beogradu i širom Srbije izvede policiju, žandarmeriju, posebne i specijalne jedinice, ali i pripadnike redovne i saobraćajne policije, kako bi kontrolisali ljude na ulicama.

RepublikaFoto: Tanjug/M. NIKOLIĆ
Nebojša Stefanović

Stefanović je rekao da oni koji imaju mogućnost da se kreću van policijskog časa već sada mogu da vide da ima policijskih punktova u gradu, navodeći da će tako biti i narednih dana.

- Mi hoćemo da pokažemo ljudima koji su disciplinovani da nisu glupi, već pametni, jer ne ugožaravju, ni svoj, ni tuđi život i pomažu lekarima da ne rade po 22 sata - rekao je Stefanović za TV Prva.

On je dodao da je bilo 12 do 13 odsto ljudi koji su se našli na ulicama za vreme policijskog časa bez dozvole i dodao da je to palo na između četiri i osam odsto, međutim, kako kaže, to je i dalje visok procenat.

- Mi smo tolerisali kada se neko nađe na ulici 15 - 20 minuta od početka policijskog časa, policija je bila korektna, pokušavali smo bez represivnih mera, ali izgleda jedan deo građana ne razume našu poruku i sada ćemo oštro kažnjavati - poručio je Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading