Jutro prohladno, tokom dana sunčano i toplo, a evo do kada će se zadržati lepo vreme

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

03.04.2020

05:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će jutro biti hladno sa mrazem, a ponegde sa kratkotrajnom maglom, dok će u toku dana na severu i zapadu pretežno sunčano i malo toplije, sa maksimalnom temperaturom od 9 do 16 stepeni.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto ilustracija

U ostalim krajevima pre podne pretežno sunčano, a posle podne umereno naoblačenje. Provejavanje slabog snega ili kratkotrajna susnežica mogući su uveče i u toku noći ponegde na jugu zemlje. Vetar slab, promenljiv, samo jođ ujutro i pre podne na jugu Banata umeren jugoistočni.

Najniža temperatura od - 6 do dva stepena, a najviša od devet do 16 stepeni. U Beogradu jutro hladno, na periferiji slab mraz. U toku dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, promenljiv.

Najniža temperatura od - 2 do dva, a najviša oko 15 stepeni. Do kraja sedmice ujutro slab prizemni mraz.

U toku dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i u većem delu suvo, samo ponegde na jugu kratkotrajna kiša, a na planinama slab sneg. Naredne sedmice u svim krajevima sunčano uz dalji porast jutarnjih i dnevnih temperatura.

U ponedeljak i utorak u kosavskom području vetrovito. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading