Ministar energetike Antić: Ekonomske mere u pravom trenutku

Autor:

Vesti

02.04.2020

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mereža podršku našoj privredi nakon epidemije koronavirusa, koje je predstavio predsednik Vučić, došle su upravom trenutku i ja sam uveren da će one tek pokazati svoju pravu snagu.

RepublikaFoto: Ministarstvo rudarstva i energetike
Aleksandar Antić

Prema prvim znacima, među kojima je i vraćanje na posao zaposlenih, jasno se vidi da su poslodavci veoma dobro shvatili ideju ovih mera i odustali od prvobitnog sužavanja svojih poslovnih aktivnosti, i da sa puno poverenja gledaju u državu  imere koje će biti primenjene.

Srbija je u poslednjih nekoliko godina uspravila svoju ekonomiju, nije bilo lako, bilo je i štednje i odricanja, ali sada vidimo koliko će se to isplatiti svakom našem preduzeću i svakom našem građaninu.

Nažalost, veći deo sveta biće suočen sa padom ekonomije, pa i novom krizom, ali siguran sam da smo mi već predupredili takve negativne efekte, imamo novca i sada je  pravi momenat da pomognemo privredi istanovništvu da amortizuju loše efekte koje je donela epidemija virusa.

Mislim daće Srbija, zahvaljujući merama predsednika i Vlade, biti u krugu onih država koje će s ponosom moći da kažu da su spremno dočekale period posle pandemije i da su se ponele krajnje odgovorno prema svojoj privredi i svom stanovništvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading