Ako ste dobili pozive za vojne vežbe, evo kako će to da funkcioniše tokom vanrednog stanja!

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

01.04.2020

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povdom poziva za vojne vežbe koje je deo građana Srbije dobio u proteklom periodu, iz Ministarstva odbrane Srbije objašnjavaju kako će vanredno stanje uticati na planirane aktivnosti.

RepublikaFoto: mod.gov.rs
Foto: Ilustracija

Iz tog ministarstva kažu da vojne vežbe neće biti realizovane, te da će pozvani građani biti obavešteni o tome.

- Kao deo redovnih aktivnosti i zadataka Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i realizacije istih, jedan deo lica iz rezervnog sastava (građana) je u prethodnom periodu dobio pozive za vojne vežbe i saopštavanje rasporeda - rekli su uz napomenu da se radi o redovnim i planiranim aktivnostima, koje se inače realizuju koje se inače realizuju tokom svake godine.

- S obzirom na novonastalu situaciju prouzrokovanu pojavom korona virusa, a u vezi sa uvođenjem vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, obaveštavamo vas da u narednom periodu navedene aktivnosti neće biti realizovane, o čemu će lica koja su dobila pozive biti blagovremeno obaveštena - potvrdili su uz dodatak da će o eventualnim promenama građani dobiti obaveštenje putem medija ili na sajtu www.mod.gov.rs i www.vs.rs.

U Srbiji je proglašena epidemija korona virusa, kojim je zaraženo 1060 osoba. Među njima, devet je vojnika, zaraženih prilikom kontrole granica na severu zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading