Mrka poslao snažnu poruku podrške: Dragi prijatelji, budimo disciplinovani!

Autor:

Vesti

01.04.2020

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ministar infrastrukture i počasni predsednik Socijalitičke partije Srbije, Milutin Mrkonjić, preko video snimka poslao je snažnu poruku građanima Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Milutin Mrkonjić

Posebno se obratio penzionerima i mladima, naglašivši da se pridržavaju mera i budu disciplinovani, jer samo tako možemo izaći kao pobednici:

- Dragi prijatelji, građani ove naše lepe Srbije. Mi penzioneri smo uvek znali da se odazovemo svakom zovu naše zemlje kada je bilo teško, u bliskoj istoriji bilo ih je mnogo, uvek smo uspeli da se spremimo i pobedimo. Nadam se da ćemo i ovog nevidljivog neprijatelja da pobedimo.

Samo je uslov da budemo disciplinovani, slušamo naloge naših lekara, budemo kod kuće, ne izlazimo... I da, ovi mladi iskoriste priliku da nam se približe i da nam pomognu a mi znamo sami sami sebe da čuvamo.

Savetujem mladima da slušaju savete naših državnih funkcionera i naravno pre svega lekara. Ne samo pranje reku, nego disciplina, druženja nema i samo na taj način uspećemo da pobedimo ovu pošast. Mi smo na to navikli i zato verujem u srbiju i puno pozdrava mojim prijateljima penzionerima sa željom da se ponvo uskoro vidimo na lepim druženjima širom naše lepe zemlje Srbije - zaključio je Mrka u svom obraćanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading