Državna preduzeća ustupila 60 vozila zdravstvenom sistemu Srbije

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

30.03.2020

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preduzeća iz sektora Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture ustupila su 60 putničkih i kombi vozila zdravstvenom sistemu Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Zorana Mihajlović

Kako se navodi u saopštenju, preduzeća su to učinila na poziv potpredsednice Vlade Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović.

- Sve kompanije u okviru našeg ministarstva pokazale su odgovornost i odmah odgovorile na poziv da pomognu zdravstvenom sistemu naše zemlje kako bi se što bolje odbranili od širenja korona virusa - rekla je Mihajlovićeva i zahvalila svim firmama.

Zajedno sa vozilima angažovan je i veći broj vozača iz ovih državnih preduzeća koji će biti uključeni u prevoz svega što je potrebno zdravstvenom sistemu u borbi protv širenja virusa Kovid19, navedeno je u saopštenju.

Vozila su na poziv potpredsednice Mihajlović ustupili Er Srbija, Smatsa, Srbija Kargo, Republički geodetski zavod, Aerodromi Srbije, Putevi Srbije, Građevinska direkcija Srbije, Srbija voz, Saobraćajni institut CIP, Direktorat civilnog vazduhoplostva, Infrastruktura železnice Srbije, Direkcija za železnice, Direkcija za vodne puteve, Uprava za utvrđivanje sposobnosti brodova za plovidbu, Agencija za luke i Koridori Srbije, navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading