Raste broj članova na Viber grupi Ministarstva za rad

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

29.03.2020

05:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanal koji je na Viber aplikaciji pokrenulo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u cilju bržeg informisanja građana Srbije o svim aktuelnostima u vezi sa vanrednim stanjem dostigao je preko 9000 članova u najkraćem periodu i broj članova raste iz časa u čas.

 

RepublikaFoto: wikipedia.org/Viber
Foto: Ilustracija

Sve bitne informacije redovno se objavljuju na kanalu i ažuriraju, kako bi građani u svakom trenutku imali tačne i precizne informacije u vezi sa situacijom i njihovim pravima i obavezama.

Ministar Zoran Ðorđević kaže da resorno ministarstvo pruža sve informacije relevantne za vanredno stanje i da želi da dopre do svih građana, te da u tu svrhu koristi sve dostupne kanale komunikacije i radi na uspostavljanju novih kako niko ne bi ostao uskraćen.

Kanal Ministarstva za rad na Viberu zalaganjem zaposlenih iz Ministarstva i zaposlenih Vibera od danas je dostupan i preko direktnog linka i preko Explore opcije u Viber aplikaciji zajedno sa drugim najposećenijim kanalima Viber aplikacije u Srbiji.

Link za direktan pristup Viber Community kanalu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je vb.me/MINRZS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading