"Dunav osiguranje" i "Dunav auto" donirali 11,35 miliona dinara RFZO-u i Institutu za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut"

Autor: Republika

Vesti

27.03.2020

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Idući u susret naporima zdravstvenog sistema naše zemlje da se izbori sa novim koronavirusom,Kompanija „Dunav osiguranje“ donirala je 10 miliona dinara Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje(RFZO) za nabavku neophodnih lekova i medicinske opreme, dok je preduzeće„Dunav auto“, koje posluje u sastavu Kompanije, doniralo novo putničko vozilo marke fiat 500L Mirrorvrednosti 1,35 miliona dinara Institutu za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“. Vozilo će koristiti terenskim službama Instituta da stignu svuda gde se njihova pomoć očekuje u borbi za suzbijanje epidemiije Covid-19.

RepublikaFoto: Dunav osiguranje
Predaja ključeva-predstavnici Dunav auta i Instituta

Podrška i pomoć su dragoceni ukoliko stignu u pravo vreme.

Kompanija „Dunav osiguranje“je ne samo ovim gestom, već brojnim davanjima tokom 45 godina poslovanja na srpskom tržištu, u svim prilikama, a posebno u kriznim situacijama, izdvajala značajna sredstva za pojedince i zajednicu u kojoj posluje.Naša misija podrške društvenoj zajednici, osećaj zajedništva i solidarnosti ponovo je na probi. Kompanija „Dunav osiguranje“ poziva poslovne partnere, društveno odgovorne firme i pojedince da joj se pridruže u humanoj misiji borbe za svaki život, jer je svaki život dragocen.

RepublikaFoto: Dunav osiguranje

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading