Danas toplije, ali uz padavine

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

26.03.2020

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i malo toplije. U centralnim i južnim krajevima ujutro ponegde s kratkotrajnim snegom, posle podne uz mogućnost slabe kiše.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Posle podne na severu, a krajem dana i u ostalim krajevima postepeno smanjenje oblačnosti. Vetar umeren i jak, u košavskom području sa udarima olujne jačine, istočni i jugoistočni.

Najniža temperatura od -3 do jedan, najviša od četiri do osam stepeni, u kosavskom području do 11. I u Beogradu danas pretežno oblačno, malo toplije i uglavnom suvo. Vetar umeren, povremeno i jak, jugoistočni.

Najniža temperatura od -1 do jedan, najviša oko osam stepeni.

Posle podne postepeno smanjenje oblačnosti. Umereno do potpuno oblačno biće i u petak na jugu, a u nedelju i početkom naredne sedmice i u ostalim krajevima ponegde slaba kiša, na planinama provejavanje slabog snega. Do ponedeljka temperatura u porastu, zatim u manjem padu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading