Volonteri NIS-a pomažu komšijama

Autor: Republika

Vesti

25.03.2020

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi Kluba volontera NIS-a su i u uslovima vanrednog stanja zbog proglašenja epidemije koronavirusa u Srbiji, pokazali spremnost da pomognu i stave se na raspolaganje onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Foto: NIS

Veliki broj zaposlenih NIS-a odlučio je da pruži pomoć i podršku, pre svega starijim licima, koja u uslovima epidemije predstavljaju najugroženiju kategoriju stanovništva. Veliki broj volontera svakodnevno pomaže svojim starijim sugrađanima, kupujući i noseći im namirnice.

NIS volonteri su takođe uključeni i u čišćenje površina od koronavirusa, pružaju podršku na terenu i razmenjuju informacije kojima se krug solidarnosti dalje širi.

Svesni činjenice da je dovoljan mali gest ili samo jedna poruka da nas ohrabri i pokrene, NIS-ovi zaposleni nastavljaju da šire duh zajedništva i empatije i pokazuju humanost na delu.

Kao društveno-odgovorna kompanija, okrenuta brizi o zajednici u kojoj živimo i stvaramo, NIS koristi priliku da pozove sve članove našeg društva na solidarnost i poštovanje svih mera i preporuka donetih od strane nadležnih državnih organa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading