ČETVRTI ROĐENDAN SRPSKOG TELEGRAFA: Hvala vam što ste prepoznali istinu!

Autor:

Vesti

24.03.2020

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Decu vam nećemo oprostiti... Nikada! Ubojite reči zatresle su medijsku scenu Srbije pre tačno četiri godine, 24. marta 2016, na godišnjicu početka NATO agresije, koja je razorila srpske domove i ubila našu decu, njih 89, koja su verovala u bezbrižnost i lepotu života.

RepublikaFoto: print
Prvi broj Srpskog telegrafa

Tog dana na kioscima širom naše zemlje osvanuo je prvi broj nezavisnih dnevnih novina Srpski telegraf u 250.000 besplatnih primeraka.

Oko 70 ljudi, uključujući novinare i administraciju, radilo je po 12 sati dnevno kako bi građanima pružilo mogućnost da čitaju kvalitetne novine, prave informacije, nešto drugačije.

Nepristrasan pristup svakoj temi, naša zvezda vodilja, učinila je da se naše naslovnice svakog jutra plaše svi oni koji su se usudili da rade na štetu čitalaca i svih građana Srbije. Postalo je jasno - nema zaštićenih!

Bili smo često sabotirani, političari i tajkuni pokušavali su da ućutkaju glas istine. Nisu uspeli, mi smo još jači.

Prave narodne novine ni režimske ni opozicione, ne naginjemo ni istoku ni zapadu. Trudimo se da budemo u službi građana i javnosti, jedan nacionalni, prosrpski servis. Redakcija "Srpskog telegrafa" već četiri godine odgovara na sva vaša pitanja, razrešava nedoumice, pruža nadu u teškim trenucima kroz koje prolazimo svi zajedno.

Pobedićemo i ovu novu prepreku koja je postavljena ispred nas, pošast modernog doba koja se u četiri zida zatvorila i najveće svetske moćnike - koronavirus. Četiri godine smo zajedno i u dobru i u zlu. Hvala vam!

Foto: print

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading