Aleksandar je misteriozno nestao: Trebalo je da ga pokupe automobilom i onda mu se gubi svaki trag

Autor: Blic, Republika

Vesti

24.03.2020

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i prijatelji već četiri dana tragaju za Aleksandrom Halabrinom (26), koji je poslednji put viđen na Banjici u Beogradu. Kako je njegov brat ispričao, okolnosti njegovog nestanka su potpuno nepoznate, a jedno što zna jeste da je tog dana na Banjici čekao da ga neko poveze automobilom.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Aleksandar Halabrin

- Znam da se tog dana sastao sa jednim dečkom. Rastali su se, on je otišao kući, a Aleksandar je oko 15.30 na Banjici čekao nekoga da ka pokupi. Od tog trenutka ništa o njemu ne znamo - kaže Aleksandrov brat Darko.

Ko je trebalo da pokupi Aleksandra, njegovom bratu je takođe nepoznato. Jedino zna da je tog dana na sebi imao kačket, maslinaste pantalone, belu majicu i bele patike. Ima 26 godina, visok je 185 centimetara, težak 110 kilograma.

- Prvog dana nam ništa nije bilo neobično jer je znao da se ne javi i da niko ne zna gde je. Međutim, kako je vreme prolazilo mi smo se zabrinuli i odlučili smo da policiji prijavimo njegov nestanak - kaže Darko.

Porodica i prijatelji ovog mladića pozivaju sve koji imaju bilo kakve inforamcije koje bi mogle dovesti do Aleksandra da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona: 069 200 22 56

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading