Lepe i ohrabrujuće vesti! Troje pacijenata izlečeno od koronavirusa na infektivnoj klinici

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

23.03.2020

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troje pacijenata koji su lečeni na Klinici za infektivne i tropske bolesti KCS, izlečeni su od virusa korona, izjavila je danas zamenica direktorka te zdravstvene ustanove Ivana Milošević.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Ona je to rekla na pres konferenciji u vladi, na pitanje novirana da li postoje zabeleženi slučajevi izlečenih pacijenata, i ako postoje, gde se nalaze.

- To su tri bolesnika koja su lečena u KCS, na Klinici za infektivne i tropske bolesti. Njihov nastavak lečenja je sproveden u bolnici 'Dragiša Mišović', kada se ta bolnica uključila. To su bolesnici koji su otpušteni posle dva negativna PCR-a, ali i pored toga, uz savet da se nastati kućna izolacija 15 dana, rekla je Milošević.

Ona je dodala da bilo vesti da su otpušteni izlečeni pacijenti iz KC u Nišu i Novom Sadu, što, kaže, ona ne zna pouzdano, dok za pacijente lečene u Beogradu zna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading