Bogataši da vas vidimo! Apelujem da se uključite!

Autor:

Vesti

22.03.2020

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neophodno je da se svi udružimo kako bi smo ublažili trenutne posledice po građane Srbije zbog ogromne nesreće koja je zadesila i nas.

RepublikaFoto: Promo foto

Mario Spasić

U ime svih građana Srbije, sadašnjih i budućih pacijenata obolelih od korona virusa i od drugih bolesti, apelujem na bogate sportiste, preduzetnike, estradne umetnike, kompanije i imućne pojedince, da na delu pokažu svoju solidarnost i razumevanje teške situacije u kojoj se Srbija nalazi.

Neka svako od vas, poštovani naši, da svoj konkretan doprinos u novcu za dodatnu kupovinu mecicinske opreme, materijalnim resursima za siromašne, bolesne i nemoćne, jer na taj način svi zajedno, ko koliko može, imamo šanse da ublažimo posledice ove nesreće.

Imajte u vidu sve zdravstvene radnike, koji daju svoj maksimum, imajte u vidu policijajce, vojnike, poštare, pekare, imajte u vidu invalide, siromašne, stare i bolesne, imajte u vidu decu i one koji su dobili otkaze usled ove epske epidemije.

Udružite se i deo prihoda poklonite svojoj Srbiji kako bi svima nama bilo lakše. A biće lakše i vama, jer ste uradili nešto humano u ovom teškom vremenu za sve nas. Nije ovo borba samo Države. Ovo je borba svih nas!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading