Privredna komora: Pala tražnja u odnosu na vikend, prodavnice dobro snabdevene

Autor: Tanjug

Vesti

20.03.2020

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snabdevanje na tržistu odvija se redovno, prodajni objekti su dobro snabdeveni i nema nedostatka osnovnih životnih namirnica, izjavio je danas sekretar Udruženja za trgovinu Privredne komore Srbije, Žarko Malinović.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija


On je rekao da se u poslednja dva dana beleži blagi pad tražnje u odnosu na vikend kada je potražnja bila rekordna.

Na jučerašnjem sastanku sa predstavnicima trgovinskih lanaca dogovoreno je da se jedan značajan deo mreže stavi na raspolaganje za snabdevanje najstarijim sugrađanima, nedeljom, u periodu od 4.00 do 7.00 časova.

- Važno je da se svima u lancu snabdevanja, pekarima, malim mlekarima i svima koji će snabdevati maloprodajne objekte, omogući da neometano, tokom noći obave svoj posao i dostave dobu do maloprodajnih objekata - rekao je on.

Privredna komora Srbije, na osnovu informacija od trgovinskih lanaca i malih trgovina, napraviće analizu kako bi se omogućilo ravnomerno snabdevanje, naveo je Malinović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading