Zbog koronavirusa SVIM studentima koji borave u domovina naloženo da ih napuste!

Autor: telegraf.rs, republika.rs

Vesti

16.03.2020

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Studentskog centra "Beograd" Goran Minić obavestio je danas studente da se objekti ove ustanove zatvaraju zbog sprečavanja širenja infekcije korona virusom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Foto: Ilustracija

Ovo privremeno napuštanje soba nije administrativno iseljenje iz studentskog doma, već samo preventivna mera u opštem interesu, navodi se u obaveštenju.

- Svoje stvari možete poneti sa sobom ili ih ostaviti u sobi do povratka u dom. Ukoliko imate neki poseban problem u vezi sa napuštanjem doma (bolest, nemogućnost prelaska granice, problem s prevozom) obratite se upravniku doma u kom stanujete i pisano obrazložite situaciju u kojoj se nalazite - navodi se u obaveštenju Gorana Minića.

Zaključno sa današnjim danom zatvaraju se i restorani: Agronom, Farmacija, Glumac, Đušina, Obilićev venac. U ostalim restoranima večera će se služiti do 20 odnosno do 20.30 časova, po uobičajenom režimu.

Studentima je upućena molba da domove napuste do utorka, 17. marta, do 18 časova.

U utorak će se obroci služiti u restoranima: Studentski grad, Karaburma, Patris Lumumba, Rifat Burdžović, Kralj Aleksandar Prvi, Voždovac, Košutnjak, Zemun i Mika Mitrović, prema sledećem rasporedu: doručak od 8 do 9.30, ručak od 11 do 14.30. Uz ručak će se deliti suvi obroci za večeru.

Od 18. marta restorani neće raditi.

Sve informacije studenti mogu da prate na sajtu: www.sc.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading