SPREMITE KIŠOBRANE: Danas nam sa zahlađenjem stiže i kiša

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

14.03.2020

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti hladnije, u većem delu oblačno, s mestimičnom kišom, na planinama sa snegom, a najviša dnevna temperatura će se kretati od devet do 14 stepeni. Više padavina se očekuje posle podne i u toku noći, saopštio je RHMZ.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na severu će biti umereno oblačno i suvo, a vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni, s najnižom temperaturom od dva do sedam stepeni.

U Beogradu će biti pretežno oblačno, suvo i hladnije. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura sedam, najviša 12 stepeni.

U nedelju u većem delu oblačno i hladno, mestimično kiša, u brdsko-planinskim predelima sneg. Posle podne i uveče kratkotrajni sneg, moguć je ponegde i u nižim predelima.

Na severu umereno oblačno i suvo. Posle podne i uveče u košavskom području pojačanje istočnog i jugoistočnog vetra.

Od ponedeljka do četvrtka ujutro slab mraz, u toku dana pretežno sunčano i malo toplije, a zatim će biti oblačno i hladnije, mestimično s kišom, u planinama sa snegom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading