(FOTO) Čudno obaveštenje u jednom autobusu zbunilo putnike: Zbog koronavirusa uvedena "vanredna mera"?!

Autor: Republika

Vesti

13.03.2020

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snazi su trenutno mnoge preporuke kako se zaštiti od korona virusa, a između ostalog, jedna od njih je i da starije osobe izbegavaju vožnju gradskim prevozom u špicevima, koliko je to moguće. Međutim, mnogi sugrađani od danas su bili iznenađeni kada su u pojedinim vozilima gradskog prevoza zatekli natpise da je strogo zabranjeno ulaziti i izlaziti na prednja vrata.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Natpis "Po nalogu Sekretarijata za saobraćaj, strogo zabranjeno ulaz - izlaz putnika na prednja vrata" ugledali su putnici na linijama 493 koji saobraća na relaciji od Mladenovca do Beograda, 9A1 od Banjice do Slavije, kao i na liniji 31.

Mnoge sanjive oči koje su jutros čitale ovaj natpis ostale su zbunjene, jer je ostalo nejasno da li ova mera treba da zaštiti samo vozače ili ima i nekih benefita za putnike. Po prevozu su se mogli čuti i komentari čuđenja, ali i negodovanja zbog gužvi u prevozu.

RepublikaFoto: facebook.com/Miroslav V Zivanovic‎
Obaveštenje

Prema rečima sugrađana koji su jutros zatekli ovaj natpis u prevozu, mera se nije u potpunosti poštovala. Kažu da mnogi i nisu znali za ovo, pošto je papir bio zalepljen u unutrašnjosti autobusa tako da ga putnici spolja nisu mogli videti.

Važni telefoni

Specijalan broj Ministarstva zdravlja za pitanja u vezi sa koronavirusom: 064 8945 235. Institut za javno zdravlje Srbije "Dr. Milan Jovanović Batut" 011 2684 566.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading