Osvetljen put LED svetiljkama iz donacije do manastira Nimnik

Autor:

Vesti

12.03.2020

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Put prema manastiru Nimnik od danas je osvetljen zahvaljujući donacijama. Postavljena je rasveta sa najsavremenijim LED svetiljkama koje ispunjavaju najviše tehničke standarde i najviši kvalitet u javnoj rasveti.

RepublikaFoto: Ivana Đurišić
Postavljanje svetiljki

Prisutne je pozdravio predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić koji je ovom prilikom izjavio:

- Izuzetno nam je drago što je kompanija Smart Energy Investment prepoznala potrebu da donira svetiljke na čemu smo zahvalni kao i firmi Keep light koja je izvršila doniranje u vidu montaže. Pre dve godine je zamenjen deo javne rasveta u Velikom Gradištu i to po najvišim standardima i već smo se uverili u benefite. Javno privatno partnerstvo (JPP) pokazalo se kao pravo partnerstvo na delu i kroz ovu donaciju.

Rezultat entuzijazma sveštenih lica iz manastira je osvetljen put kojim sve veći broj posetilaca sada može da priđe u večernjim satima. Iguman Jelisej istakao je ,,Ovo je za manastir mnogo važno, jer se prepoznala potreba da se reši rasveta koja znači za sve nas ovde, ali i za posetioce,” poručio je iguman.

Opština Veliko Gradište obnovila je put, a Elektrodistribucija Požarevac donirala je obnovu bandera i napojnih kablova kako bi savremene LED svetiljke mogle da se implementiraju.

U godinama pred nama sve opštine u Srbiji će zameniti javno osvetljenje u skladu sa zahtevima EU, ali i zbog uštede električne energije i očuvanja prirode.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bepa

12.03.2020 14:11

Бог им добро дао.