Spremite se za novi vremenski rolerkoster! Ovo će biti luda nedelja: Toplo do srede, a onda zahlađenje!

Autor: Republika

Vesti

02.03.2020

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova radna nedelja počela je sa nadprosečnim temperaturama za ovo doba godine, ali kišobrani ipak treba da nam ostanu pri ruci jer će sredinom nedelje doći do naglog zahlađenja i novih padavina!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Današnje visoke temperature su posledica uticaja toplog vazduha sa juga, odnosno premeštanja ciklona preko centralne i severne Evrope. Zbog uticaja južnog vetra danas će biti toplo i bez padavina.

U utorak posle poden doći će do novog naoblačenja, prvo na jugozapadu, a zatim na zapadu i severu Srbije.

Od srede nas očekuje promena temperature koja će se i te kako osetiti. Ovog dana započeće talas umerenog do potpuno oblačnog vremena, mestimično sa padavinama. U nižim predelima padaće kiša, dok se u brdsko-planinskim predelima očekuje sneg. 

Ovakvo vreme očekuje se i tokom četvrtka i petka, dok nas prestanak padavina očekuje tokom vikenda. U subotu i nedelju biće uglavnom suvo sa mogućim kratkotrajnim i slabim padavinama na jugu zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading