Može s nogu, može natenane! Srbi se navadili na bugarske prostitutke, kad vidite cenovnik sve će vam biti jasno!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

28.02.2020

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci s juga Srbije, otkad je u Bugarskoj prostitucija legalizovana, sve češće organizovano odlaze u komšijsku zemlju kako bi koristili usluge lokalnih "prodavačica ljubavi".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Srbi s juga, od Niša do Vranja, kažu da su im usluge "povoljne". Prema zvaničnim podacima, seksualno zadovoljstvo za novac u toj zemlji pruža oko 20.000 žena. Rade u proseku pet dana i za to vreme usluže oko 10 mušterija.

Prema rečima Miroslava L. (39) iz Niša, sa Bugarkama ima cenkanja i ubeđivanja, ali na kraju svi budu zadovoljni.

- Cene se nisu menjale godinama, a sve zavisi od toga da li prostitutku pokupite na ulici ili imate ugovoren seks s njom u stanu. Ako ste odlučili da imate "seks s nogu", onda pripremite od 7 do 15 evra. Međutim, ako volite da se raskomotite u krevetu, cene se kreću od 30 do 200 evra - rekao je Miroslav.

On kaže da njegovi prijatelji u Bugarsku odlaze uglavnom vikendom i dodaje da takav vid provoda postaje sve popularniji.

Prema njegovim rečima, ima i turističkih agencija koje organizuju odlaske u Bugarsku, ali za sada to niko ne oglašava javno, već je sve to preporuka - od usta do usta.

- Javna je tajna da čitav jug Srbije ide u Bugarsku zbog seksa. Ima tu i biznismena, koji unajmljuju njihove elitne prostitutke - dodao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading