Nova dimenzija odmora! Sajamska sniženja za letnje aranžmane i prolećna putovanja

Autor: Republika

Vesti

20.02.2020

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je 42. po redu Sajam turizma danas 20. februara zvanično otvoren, veliki sajamski popusti u agenciji "Viva travel" uveliko traju. Slobodni kapaciteti se popunjavaju kako za popularna letovališta tako i za mnoge evropske metropole sa polascima tokom proleća.

Foto: Promo foto

Iskustva iz ranijih godina govore da rane rezervacije imaju svoje prednosti posebno kada se planira letnji odmor i da se sajamski popusti itekako isplate. Sada je pravi trenutak da izaberete savršenu destinaciju ali i uštedite novac, pošto popusti mogu biti i veći od 50%. Agencija "Viva travel" odobrava popuste do 20% na sve destinacije u Grčkoj, koje su u njihovoj organizaciji, a ima ih više od 15.

Hotelski smeštaj na Sitoniji, Atosu, Tasosu, Krfu, Lefkadi, u Pargi i Olimpskoj regiji, poluostrvu Halkidiki ima fantastične popuste koje je šteta propustiti. Recimo, Hotel Bomo Olympus Grand Resort 4* pruža čak 60% popusta. Nalazi se u podnožju Olimpa, na samo 100m od peščane plaže i na kilometar od mesta Leptokarija. Idealan je za porodice sa decom jer je izgrađen na velikom prostoru i poseduje sve ono što je potrebno za zanimljiv odmor. 

Foto: Promo foto

Hoteli u Hurgadi privlače ogromnu pažnju još od prošle godine. Agencija "Viva travel" se potrudila da ove sezone obezbedi raznovrsne hotele koji će odgovarati i najzahtevnijim putnicima. Crveno more, hoteli sa sopstvenim plažama, all inclusive usluga, bogat sadržaj za zabavu dece i odraslih, samo su neke od prednosti odmora u Hurgadi. A sajamski popust može biti čak 53%.

Letovanje u Turskoj znači odličan balans kvaliteta kompletne usluge i cene gotovo svih hotela Antalijske i Egejske regije – SAJAMSKI POPUSTI do 58%.

Za ljubitelje Italije i malo drugačijeg letovanja preporučuju se prelepa ostrva Mediterana – Sicilija i Sardinija ali i još jedan dragulj Italije – Kalabrija, za koje je tokom Sajma turizma odobren popust od 8% na avionske aranžmane. Okupiraće sva vaša čula, a pružaju i mogućnost za pravi avanturistički odmor.

U susret najlepšem godišnjem dobu, spremna su putovanja u brojne gradove Evrope koje vredi posetiti tokom proleća. Agencija "Viva travel" obezbedila je 10%  popusta na sve autobuske aranžmane, a 7% na avionske. Sve ponude za uskršnje i prvomajske polaske možete pogledati na strani – METROPOLE i sajamski popusti.

Link sa Instagrama 

Svi zainteresovani za popuste mogu posetiti agenciju "Viva travel" i za vikend tokom Sajma turizma. Vrata poslovnica u Beogradu i Novom Sadu otvorena su u subotu (22.02.) od 10h do 19h i nedelju (23.02.) od 10h do 18h. Rezervacije aranžmana se mogu izvršiti i direktno putem sajta www.vivatravel.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading