Ljubavnica je lepa reč, to je ljubav! Supruga je OSOBLJE U KUĆI! Marić napravio haos u studiju

Autor: Republika

Vesti

14.02.2020

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Psihijatar Jovan Marić nastavio je sa svojim šokantnim izjavama o muško-ženskim odnosima. On je u jutarnjem programu ponizio supruge i majke dajući prednost ljubavnicama i švalerkama.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Jovan Marić

- Danas je dan zaljubljenih, nije dan ljubavi - počeo je Marić svoje izlaganje. 

- Kad sam rekao jednoj sudiji reč "ljubavnica", ona me izgrdila: "Nemojte, profesore, pa to je ružna reč". Ma, kako ružna reč, to je divna reč! Kreće od "ljubavi"! Imati ljubavnicu, znači to je ljubav u pitanju! To je koren te reči. A onda ide intimna prijateljica, pa švalerka... a žena je partnerka stalna, majka dece - šokirao je ponovo Marić

- Onda je žena samo osoblje u kući - dodala je voditeljka.

Međutim, tu se Marić nije zaustavio, pa je ponovo žene, odnosno supruge okrivio za to što su muškarci nemarni.  

- Gledajte, pre smo izvodili za 8. mart žene na večere, igranke. I danas muškarci to rade, ali se napiju od muke, dok za 14. februar izađu na ista mesta, ali sa mlađim ljubavnicama - nastavio je da iznenađuje profesor. 

- Vi ste opasan ženomrzac - odgovorili su mu u studiju.

- Davno sam shvatio, prihvatite ovo pravilo, muškarcima u godinama treba prići sa poštovanjem, ženama u godinama treba prići s taktom, to je jako važno i mudru - rekao je Marić u jutarnjem programu. 

- Jesam li ja ovde pozvan da komentarišem o seniorima, da li se seniori zaljubljuju ili da komentarišem usamljenost kao ozbiljnu bolest. Ozbiljna je to bolest, biti usamljen. Biti sam, to znaju kreativni ljudi, koji da bi pisali moraju da budu sami. Biti usamljen i sam su dva različita pojma. Stari ljudi ostaju sami i onu su usamljeni, ali se i oni zaljubljuju  - rekao je Marić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gorana

14.02.2020 11:21

Prolupao-zbog ne postovanja supruge,toliko se I razvodio!