Obrt u slučaju nestale Marije! Majka zapomaže! Gde mi je dete?

Autor: Kurir

Vesti

10.02.2020

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trinaestogodišnja Marija J. (14) iz Bublice pobegla je od kuće 8. februara najverovatnije sa momkom, a u njenu potragu uključila se i policija, tvrdi njena majka Nataša Jovanović.

RepublikaFoto: nestalisrbija.rs/pixabay.com
Policija tvrdi da je Marija pronađena

U međuvremenu, MUP je potvrdio da je devojčica nađena i da se nalazi na sigurnom u prokupačkoj policiji.

Međutim, majka nestale Marije kaže da njena ćerka još nije nađena. U MUP kažu da im nije jasno zašto majka to kaže, i izričito tvrde da je Marija nađena iste večeri, ali da ne znaju zašto ne želi da dođe kući.

Nataša je objasnila šta se desilo u noći kada je devojčica nestala.

- Sve se desilo u nedelju oko ponoći. Suprug je spavao sa njom u sobi i negde oko ponoći je ustala. Pošao je za njom i primetio da je obučena, ali je rekla da ide u toalet. Zajedno su se vratili u sobu, on se pravio da spava i posle petnaestak minuta ona je ustala. Dok je krenuo za njom, već je bila van kuće. Video je da trči prema kapiji i da je čeka neki muškarac. Okrenuo se da uzme ključ od automobila, koji je uvek na istom mestu, ali ga nije bilo - priča nam očajna majka devojčice Nataša.

Međutim, ona daje različite izjave različitim medijima, kao irazličito prezime.

Majka kaže da nisu znali šta će te večeri, pa su pozvali prijatelja i zamolili da on dođe kolima po njih.

- Čuli smo da je pobegla sa jednim momkom iz sela Mačina kod Zlate i zvali smo njegovu majku. Ona je rekla da nisu tamo - potvrdio nam je komšija devojčicine porodice i predsednik Mesne zajednice Bublica Momir Savić.

Sada je u toku potraga za njima, jer su oboje isključili telefone.

-I suprug i ja smo bolesni. Ne znam šta da vam kažem, ovo je za nas veliki šok. Znali smo da se preko Fejsbuka dopisivala sa nekim, ali nismo znali sa kim jer joj je telefon zaključan i nije nam dala šifru. Plašimo se zaista, ona je mala i ne znam šta da radimo - očajna je devojčicina majka.

Oni su jedna od retkih porodica koja živi u ovom planinskom selu i to sa decom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading