Siguran partner u slučajevima požara u domaćinstvu

Autor: Republika

Vesti

10.02.2020

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požari u domaćinstvima u najvećem broju slučajeva nastaju u kuhinji, kao posledica ljudskog nemara.

RepublikaFoto: Promo foto

Ljudi imaju tendenciju da rade nekoliko stvari istovremeno, tako da dok ostave hranu da se krčka na šporetu, iskoriste nekoliko minuta da završe obaveze koje su im ostale sa posla, srede stan, pomognu detetu oko domaćeg i slično.

Međutim, ulje ostavljeno svega desetak minuta na vrelom tiganju može se zagrejati toliko da plamen nastao na ovaj način može napraviti ozbiljnu štetu. S obzirom na to da se požar može širiti izuzetno brzo, važno je otkriti ga na vreme. Pre nego što samostalno krenete da gasite požar, obavezno pozovite vatrogasce. Preporuka je da odaberete pravog partnera i osigurajte svoje domaćinstvo.

Triglav osiguranje u ponudu je uvrstilo nov proizvod – paket osiguranja domaćinstva "Moj krov". Polisa pruža osiguravajuće pokriće za širok spektar nepogoda kao što su požari, izlivi vode iz instalacija, provale i mnogi drugi. Svega nekoliko minuta dovoljno je za tri koraka zaključenja polise na portalu e.triglav.rs. U slučajevima  iznenadnih kvarova, korisnicima polise "Moj krov" na raspolaganju su usluge hitnih intervencija sa asistencijom 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji. Po potrebi, klijentima se obezbeđuje rezervni nameštaj ili privremen smeštaj. U slučajevima nezgoda, važno je imati pravog partnera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading