Online dodatna sigurnost u slučaju nevremena

Autor:

Vesti

06.02.2020

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako život u kući ima brojne prednosti u odnosu na stan, ovo podrazumeva više posla oko održavanja. Neki radovi su estetske prirode, kao što su uređenje dvorišta, ograde ili prilaza. Sa druge strane, važno je osigurti i obezbedti ovakvo domaćinstva. Jedan od najvećih i najvažnijih zadataka jeste održavanje krova. Kiše i sneg mogu naneti ozbiljnu štetu domaćinstvu ukoliko se krov ne održava kako treba.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Postoje različite vrste krovova i uvek su prisutne kritične tačke koje se pod naletima vetra, snega, kiše najlakše oštete. To su okviri dimnjaka, crep i oluci, dok neadekvatna izolacija može ostaviti prostora za prolazak vode u slučaju topljenja snega i jakih kiša i može napraviti ozbiljna oštećenja.

Preporuka je redovno kontrolisati stanje krova, naročito nakon oluja i vremenskih nepogoda. Letimičan pogled je dovoljan kako bi se uočile bilo kakve promene. Redovno održavanje je ključno, kao i čišćenje od nataloženog lišća u olucima ili velike količine snega i leda sa krova. Uz odgovoran pristup održanju domaćinstva, važno je imati i pravo osiguranje.

Triglav osiguranje sada u ponudi ima paket za domaćinstvo „Moj krov“. Polisu za dom sada je moguće zaključiti za svega nekoliko minuta i tri klika na portalu e.triglav.rs. U slučaju kvarova ili oštećenja, korisnicima su na raspolaganju usluge hitnih intervencija sa asistencijom 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji. Po potrebi, klijentima se obezbeđuje rezervni nameštaj, a u slučaju većih oštećenja i privremen smeštaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading