Otac je prijavio nestanak ćerke: A onda je usledio poziv sa skrivenog broja

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

21.01.2020

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adrijana Kopčok (18) iz Silbaša kod Bačke Palanke uplašila je svoju porodicu u ponedeljak kada je nestala. Njen otac, Jurij, prijavio je slučaj policiji. Jedina informacija koju je imao o svom detetu jeste da je poslednji put viđena u belom autu s rumskim registarskim tablicama.

RepublikaFoto: facebook.com/Adrijana Kopcok
Adrijana Kopčok

- Izašla je predveče da prošeta, i ranije je išla do centra sela i uvek se vraćala normalno kući - rekao je Jurij, koji je detaljno opisao šta je Adrijana u trenutku nestanka imala na sebi.

Adrijana živi sa bratom i ocem, dok joj je majka u Jagodini. Jurij je odmah odbacio mogućnost da je devojka otišla kod majke.

I baš kada je alarmirana javnost o Adrijaninom nestanku i dok su novinarske ekipe pristizale u dom Kopčok, Adrijanin otac je primio poziv sa sakrivenog broja i razgovarao sa svojom ćerkom koja je govorila da je otišla u goste, a potom i da se udala u Rumi.

Kako je, ipak, Juraj rekao posle razgovora, on u to ne veruje.

Policijska istraga je u toku, a inspektori u Rumi proveravaju njene navode sa ciljem utvrđivanja činjenica.RepublikaFoto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vita

21.01.2020 13:01

Skriveni broj se lako otkrije.