Online osiguranje za kvarove na instalacijama

Autor:

Vesti

21.01.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke nezgode u domu su češće tokom određenih godišnjih perioda, poput požara koji se umnožavaju zimi kao posledica intenzivnog korišćenja uređaja za grejanje i ložišta. Provalne krađe su intenzivnije tokom godišnjih odmora kada stanari ostavljaju prazne domove na više dana.

Foto: Promo foto

Međutim, postoje i oni kvarovi i štete za koje ne postoji pravilo i do kojih može doći svakoga dana. Izlivi vode iz instalacija su jedan od njih. Cevi koje sprovode vodu u domu ima mnogo – sudopere, kabine i kade, podni sifoni i lavaboi. Sve to su kritične tačke za ovakve štete, a nalaze se u kućama i stanovima svakoga od nas. Glavni krivci su začepljenja do kojih dolazi uglavnom kao posledica ljudskog nemara. Tako, ostaci hrane ili higijenskih proizvoda talože se u cevima koje su uglavnom uske za prolaz ovakvih materija. Posledica je izlivanje vode usled nemogućnosti da prođe kuda bi trebalo.

Kako bi se ovo izbeglo, trebalo bi povesti računa i sudove očistiti od ostataka hrane pre pranja, a pažljivo rukovati kozmetičkim i drugim proizvodima i koristiti zaštite za odvode. Preporuka je osigurati domaćinstvo i unapred obezbediti sanaciju kvarova u domu. Triglav osiguranje u ponudu je uvrstilo nov proizvod – paket osiguranja domaćinstva "Moj krov". Paket je moguće zaključiti i online, u svega tri klika na portalu e.triglav.rs. Osiguranje uključuje usluge hitnih intervencija sa asistencijom 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji. U slučaju većih oštećenja, obezbeđuje se rezervni nameštaj i po potrebi privremen smeštaj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading