160 EVRA ZA ŠTETU, 40 ZA NERVIRANJE: Džentlmenski gest jednog Novosađanina prepričava se na društvenim mrežema

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

17.01.2020

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan Novosađanin posle saobraćajne nesreće doživeo je šok. Naime on je osim za štetu na kolima od 160 evra dobio još dodatnih 40 zbog nerviranja, a uz to i izvinjenje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

"Gospodine, ćerka je udarila na prakingu vaš auto, pa se javite da se dogovorimo - pisalo je na ceduljici koju je čovek ostavio na oštećenom automobilu. A onda, iznenađenje...

Kada je korisnik društvene mreže Tviter, koji je to sve podelio na svom profilu, javio, čekao ga je još jedan prijatan gest čoveka sa ceduljice.

- Moram da pohvalim džentlmenski postupak u saobraćaju u Novom Sadu. Udaren i oštećen branik i krilo. Majstor procenio 160 evra. Gospodin mi doneo 200 evra, kaže imam ja tačno da Vam dam, ali ovo je za vaše nerviranje! Sve rešeno bez policije! Svaka čast respect! - stoji u objavi oštećenog.

U komentarima ispod objave nizale su se reči hvale za postupak, ali i onog ko je znao da pohvali, pa je sveopšti utisak da vera u ljude nije umrla i da stvari mogu i ovako da se završe - ako su obe strane civilizovane.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading