Danas nam vreme ide na ruku: Konačno ćemo lakše disati, a za to se zahvalite OVOJ pojavi!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

17.01.2020

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas će u pojedinim kotlinama i nizijama i u istočnoj Srbiji u toku većeg dela dana biti tmurno i maglovito, uz mraz i slab vetar promenljivog pravca.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Beograd pod maglom

U brdsko-planinskim predelima biće pretežno sunčano, u Banatu i Pomoravlju pojačan jugoistočni vetar doneće razvedravanje, a magla će se podići.

Najniža temperatura od -7 do -2 stepena, a najviša dnevna od -1 do 4 stepena, u mestima sa više sunčanih intervala do 9 stepeni.


U Beogradu će do sredine dana biti mraz i magla uz poledicu.

Posle podne i uveče pojačavan jugoistočni vetar podićiće maglu i razvredriće se.

Najniža temperatura oko -3 stepena, a najviša oko 2 stepena.

U subotu se jutarnja magla očekuje izvan košavskog područja, gde će duvati umeren i jak, a na jugu Banata i olujni jugoistočni vetar.

U toku dana malo do umereno oblačno i suvo, samo će se po pojedinim kotlinama i u Timočkoj Krajini magla ili niska oblačnost zadržavati veći deo dana.

U nedelju i ponedeljak ponegde na zapadu i jugu Srbije slab sneg, a zatim do kraja perioda pretežno oblačno, stabilno i uglavnom suvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading