CRNO SE PIŠE VOZAČIMA TERETNJAKA: Na Batrovcima čekaju i po šest sati

Autor: Tanjug

Vesti

16.01.2020

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Magla i večeras otežava vožnju, smanjuje vidljivost, donosi vlažne kolovoze koji na pojedinim delovima mogu biti i zaleđeni zbog nižih temperatura.

RepublikaFoto: Tanjug

Na pojedinim deonicam vidljivost može biti smanjena ispod 100 metara, poput onih u Sremu, Banatu, Mačvi, na području Beograda i u Braničevskom okrugu, ali je tokom noći može biti u zapadnim i jugoistočnim krajevima Srbije.

AMS S zato upozorava vozače da budu oprezni, da voze sporije i uz veće odstojanje između vozila.


Putevi koji vode ka zimskim turističkim centrima su prohodni, na pojedinim deonicama ima zaostalog sega na kolovozu zimska oprema je obavezna dok na pojedinim deonica vožnja može biti bezbednija sa lancima.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Puteva Srbije na naplatnim rampama nema zadržavanja, a isto je i na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Teretna vozila, međutim, čekaju 120 minuta na prelazu Gradina, 360 na Batrovcima i 60 minuta na prelazima Bačka Palanka i Sremska Rača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading