Izvinjenje Srpskog telegrafa zbog prenošenja iskaza Malčanskog berberina

Autor:

Vesti

09.01.2020

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom objavljivanja delova iskaza Ninoslava Jovanovića o zlostavljanju Monike Karimanović (12), redakcija Srpskog telegrafa izvinjava se pre svega Moniki i njenoj porodici, a potom i javnosti koju je iskaz ovog monstruma potresao.

Foto: Republika

Namera redakcije, napominjemo, nije bila da se pričini dodatna šteta žrtvi, već da se Malčanski Berberin ovoga puta ne izvuče za teška krivična dela, izađe na slobodu i ponovi isti zločin.

Bez obzira na to što i svetski mediji izveštavaju na sličan način kad su u pitanju isti ili slični zločini, to ne treba da bude opravdanje niti izgovor. Ako smo i samo jednog čoveka uznemirili i povredili ovim tekstom, dovoljan je razlog da uputimo izvinjenje. Takođe, zahvaljujemo se delu javnosti što nam je svojim dobronamernim kritikama skrenuo pažnju kako bi i ubuduće poveli računa kad su u pitanju ovakve teme. 

Naša redakcija će svakako izveštavati o ovom zločinu, u smislu da ćemo zahtevati doživotnu kaznu zatvora za ovog monstruma.

Takođe, ovim putem izražavamo žaljenje što pojedinci pokušavaju politički da lešinare, koristeći ovaj tekst za političku kampanju, i to oni oličeni u Savezu za Srbiju.

Posebno osuđujemo ponašanje jednog od lidera SZS Boška Obradovića, koji zahteva smrtnu kaznu za novinare i urednike koji su objavili iskaz monstruma, što nije zabeleženo nigde u svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading