(FOTO) Srpkinja misteriozno nestala u Kanadi: Velika potraga za Slađanom!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

05.01.2020

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinja Slađana Petrović (60), koja već 20 godina živi i radi u gradiću Jelounajf na severu Kanade, misteriozno je nestala, a njeni prijatelji su organizovali konferenciju za novinare moleći javnost da im pomognu da pronađu drugaricu.

Foto: facebook.com/Royal Canadian Mounted Police in Alberta
Nestala Slađana Petrović

Srpkinja godinama živi u Jelounajfu na severozapanoj teritoriji Kanade. Kako kažu njeni prijatelji poslednji put je viđena 26. decembra u samom centru grada. Tada joj se iznenada izgubio svaki trag. Već sutradan, 27. decembra, prijavljen je njen nestanak i počela je zvanična potraga za njom.

 

 

- Svrha ove konferencije za novinare je da se ukaže da je naša prijateljica Slađana nestala i da se o njoj ništa nije čulo od "Dana boksa" u tom gradu. Ovo je veoma neobično ponašanje za nju i veoma se brinemo. Apelujemo na sve koji nešto znaju o njoj da se jave. Želimo da znamo da li je možda neko video u vreme Božićnih praznika - navodi njen prijatelj.

Slađana Petrović je opisana kao belkinja, visine 170 centimetara, težine oko 117 kilograma, krupnije građe, braon kose i plavih očiju.

 

 

- Slađana Petrović je živela sama u centru grada. Potiče iz Srbije, a srpski joj je maternji jezik, iako govori engleski. Veoma je tiha i povučena - rečeno je na konferenciji za medije.

- Nije imala mnogo poznanika, ali je imala krug veoma dobrih i odanih prijatelja. Ima prijatelje koji zaista brinu za nju. Voleli bismo da naglasimo da Slađana nikome neće nauditi niti učiniti pogrešno. Ona ima prepisanu terapiju i brinemo da li je na vreme uzela lekove - rekla je njena prijateljica Elizabeta Alaga koja nije otkrila od čega žena boluje.

Prijatelji su rekli da je Slađana već jednom nestala kada je bila bolesna i da je tada u gradu Edmontonu nestala na nekoliko dana.

Val Baden, koji poznaje Slađanu od 2006. takođe je pozvao sve sugrađane na potragu za njom.

- Nedostaješ nam. Zabrinuti smo za tebe, svi te tražimo. Ako si dobro to je divno i molim te javi se. Volimo te i nadamo se da si dobro. Obavestite nas – poručio je Baden.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading