Sekretarka MUP za novogodišnje veče sa graničnom policijom na aerodromu

Autor: Republika

Vesti

31.12.2019

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković obišla je večeras pripadnike Uprave granične policije na Aerodromu "Nikola Tesla" i poželela im da i u 2020. ostvare dobre rezultate, kao ove godine.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Biljana Popović Ivković

- Pripadnici Uprave granične policije podneli su ogroman teret u godini za nama, a biće na usluzi građanima i tokom novogodišnjih i božićnih praznika na 88 graničnih prelaza širom Republike Srbije - naglasila je Popović Ivković.

Popović Ivković je istakla da su preko naših granica ove godine prešla 72 miliona putnika.

- Samo ovde, na Aerodromu "Nikola Tesla", imali smo 5,7 miliona putnika, odnosno 500.000 više u odnosu na prethodnu godinu. To ne čudi, imajući u vidu da je na beogradskom aerodromu bilo 3.000 letova više - rekla je Popović Ivković.

Ona se istovremeno zahvalila pripadnicima Uprave granične policije na obezbeđenju državne granice, ali i na velikim zaplenama narkotika na srpskim granicama, koje su u 2019. godini iznosile 2,6 tona. 

- Želim svim pripadnicima MUP-a puno uspeha u radu u narednim godinama i želim im sreću i svako dobro kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu - poručila je Popović Ivković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading